Henkilökunta

Marianne Madisson

Moikka, olen Marianne Madisson, 35 vuotias ja kotoisin Tallinnasta. Muutin Suomeen 10 vuotiaana ja sittemmin pystynyt täällä 😊.
Olen valmistunut v. 2001 Etelä-Suomen kosmetologi koulusta. Hetki sen jälkeen toteutin myös toisen ison kutsumuksen ja haaveen eli valmistuin parturi-kampaajaksi v. 2005. Toimin sitten Beauty Hair Sirpa Mansnerilla kahden liikkeen vastaavana 5 vuotta. Sitten päätin lähteä yrittämään vuokratuoli paikalle Pakilaan.

Toimin pienessä parturi-kampaamo Margitossa reilu viisi vuotta. Siinä ohella jäi välillä kuitenkin pikkasen aikaa niin sai tehty myös kuvauksiin meikkejä ja tukkia. Nytten sitten vuosien kehittymisen ja oppimisen jälkeen toteutan isoimman haaveeni ja lyön pystyyn oman parturi-kampaamon ja kauneushoitolan.

Haluan tarjota liikkeessäni parasta kauneuspalvelua, mottoni voisi ollakin että: En vältä miten vanha olet, välitän miten nuorelta näytät kun kävelet ulos liikkestäni. Päivitän tietoani ja taitojani päivittäin ja voit olla melko varma että tiedän melko lailla kaiken omasta alastani ja jos en niin hankin sen tiedon. Rakastan työtäni ja tulet sen varmasti huomaamaan.
Lämpimästi tervetuloa!

Vivian Käos

Heips, olen Vivian Käos, Mariannen mahtava ja taitava pikkusisko! :)
Valmistuin vuonna 2013 ravintolakokiksi mutta se ei nyt oikein napannut niin opiskelin ripsiteknikoksi 2012,myöhemmin 2013 kouluttauduin myös laittamaan volyymiripsiä. 2014 kävin vielä geelilakkauksen kurssin.
Kauneus on kuitenkin enemmän mun juttu, kuin patojen välissä oleminen. ;)

Minun motto sit voisi olla: " Ripsien pidennykset, koska sun elämä voi olla helpompaa!"

Suvi Kekäläinen

Heips!
Olen 2010 valmistunut pirtsakka parturi-kampaaja. Nyt välivuosien jälkeen sain mahdollisuuden palata takaisin rakkaalle alalleni. Pääsen taas nauttimaan työstä missä näkee oman kädenjäljen ja jossa on mahdollisuus vain kehittyä.

Välivuosien aikana olen pitänyt ammattitaitoani yllä erilaisissa kuvauksissa tekemällä meikkejä ja kampauksia, sekä hoitamalla satunnais keikkoja. Tärkeintä minulle on se, että asiakas lähtee luotani tyytyväisenä.
Tervetuloa osaviin käsiin leikkamaan ja värjäämään hiukset.

Andra Borodkin

Andra toimii liikkeessämme kosmetologina ja ripsiteknikkona. Hän tarjoaa kasvohoitoja, jalkahoitoja, manikyyrejä sekä geelilakkauksia.