Henkilökunta

Marianne Madisson

Moikka, olen Marianne Madisson! Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2001, ja parturi-kampaajaksi vuonna 2005.

Toimin Sirpa Mansnerilla kahden liikkeen vastaavana 5 vuotta. Sitten päätin lähteä yrittämään vuokratuolipaikalle.

Toimin pienessä parturi-kampaamo Margitossa reilu viisi vuotta. Siinä sivussa jäi aikaa, niin ehdin tehdä myös näytöksiin meikkejä ja hiuksia. Vuosien kehittymisen ja oppimisen jälkeen toteutin isoimman haaveeni, ja laitoin pystyyn oman kampaamon ja kauneushoitolan.

Haluan tarjota liikkeessäni vain parasta kauneuspalvelua. Mottoni voisikin olla: En välitä minkä ikäinen olet, vaan kuinka nuorelta näytät kun lähdet liikkeestäni. Päivitän tietojani ja taitojani päivittäin ja voit olla melko varma  että tiedän melko lailla kaiken omasta alastani, ja jos en, niin hankin sen tiedon. Rakastan työtäni ja ​​tulet sen varmasti huomaamaan!  
Lämpimästi tervetuloa!

Vivian Käos

Heips, olen Vivian Käos, Mariannen mahtava ja taitava pikkusisko! 🙂
Valmistuin ripsiteknikoksi vuonna 2012, ja myöhemmin vuonna 2013 kouluttauduin myös laittamaan volyymiripsiä. 2014 kävin vielä geelilakkauksen kurssin.
Kauneus on mun juttu! 🙂

Minun motto sit voisi olla: " Ripsien pidennykset, koska sun elämä voi olla helpompaa!"

Jenni Pitkänen

Heippa! Olen Jenni, parturi-kampaaja ja meikkaaja, kotoisin Keski-Suomesta, mutta asunut nyt Vantaalla pari vuotta. Työskentelen unelma-ammatissani, ja tulet varmasti huomaamaan sen! Olen käynyt myös lash lift -koulutuksen. Lisäkouluttaudun muutenkin perusteella, jotta voin tarjota asiakkaille paras mahdollinen palvelua 🙂 Lempitöitäni ovat värjäyksiä ja ehostuksia, mutta minulta sujuvat kyllä ​​muutkin parturi-kampaajan työt. Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä, personana, ja hänen toiveensa ovat minun tärkeintä. Tervetuloa siis toteutamaan hiustoiveesi kanssani 💗

Jennin töitä pääset kurkkaamaan instagramiin: @hairbyjenni.p

Andra Borodkin

Andra toimii liikkeessämme kosmetologina ja ripsiteknikkona. Hän tarjoaa kasvohoitoja, jalkahoitoja, manikyyrejä sekä geelilakkauksia.